Normcore

NirmcoreInternet legt het hele spectrum bloot van hoe jongeren zich proberen te onderscheiden en welke uitersten daarin te vinden zijn. Rutger van den Berg, researcher bij YoungWorks, schetst het beeld. Herkenbaar?

Lees verder

Origineel Japans Wagyu per post!

15 jaar heeft het geduurd voordat Nice to Meat als eerste vleesleverancier het aDSCN1760originele Japanse Wagyu rundvlees voor Nederland en Europa mocht importeren. Sinds Juni prijkt het bij vele topchefs op de menukaart. Maar de consument wil meer. Dus opende Nice to Meat in Oktober een slagerij in de Rotterdamse Markthal. 4 soorten Japans Wagyu met tientallen varianten; voor elk wat wils. Maar wat als je nu in Enkhuizen of Delfzijl woont?

Op 4 december opent Nice to Meat de webshop Japanese-Wagyu.com. Zo kan elke lekkerbek waar ook in Nederland het meest verse, kwalitatieve en 100% raszuivere Japanse Wagyu rundvlees bestellen dat er is. En dat wordt snel en veilig per post thuisbezorgd.
In de webshop vindt men alle informatie over herkomst, verschil in vlees en bereidingssuggesties, van basisgerechten tot signature dishes van Erik van Loo, patron van Restaurant Parkheuvel

Voor het complete verhaal en de foto’s… Lees verder