Pipoos: Nederland wordt creatiever

De specialist in decoration, restyling en hobbytrends met een persoonlijke touch – Pipoos – krijgt een make over in Eindhoven

Nederlanders zijn een creatief volk en ook de Brabanders kunnen er wat van. We houden ervan om ons om te omringen met zaken waar we een persoonlijke noot aan kunnen geven. Dit is niet leeftijdgebonden: zowel junioren als senioren houden ervan om met de eigen fantasie aan de slag te gaan, maar gezinnen met opgroeiende kinderen zijn wel het meest actief en creatief. Dat zien we in Brabant ook terug in het onderwijs, dat qua creativiteit boven andere regio’s uitsteekt.
Populaire trends bij creatieve hobby’s zijn momenteel vooral tekenen en schilderen, het zelf maken van (mode) accessoires en de restyling van het interieur.
Catalogue
Tot die conclusie komt pipoos, speciaalzaak voor hobby en creativiteit. Deze week heropent de volledig vernieuwde vestiging in de Piazza in Eindhoven, het winkelcentrum dat eveneens bezig is met een complete renovatie. Pipoos in Eindhoven biedt naast allerlei hobbymaterialen met name inspiratie en attributen voor een makeover in huis.

Lees verder