Wagyu : Proef de verschillen!

De Wondere Wereld van Wagyu op de drukbezochte Culipersluncha20150413_125121_resized
Oud-Okura chef Akiro Oshima, directeur Nice to Meat Mikel Pouw en Harbour Club-chef Mark Vaessen gingen voor 100 journalisten en bloggers aan de slag met Australisch, Amerikaans én authentiek Japans Wagyu. Een raszuivere proeverij, met uiteindelijk één winnaar: 100% Japans Wagyu.

a20150413_131049_resizedNICE TO MEAT

BBQ news: hot, hot, hot!

Binnenkort gaan de vuren buiten weer aan, het nieuwe BBQ-seizoen kan van start. Catch’up on Ketch’Up, want er is een nieuwe ketchup gemaakt van wortel. Leg eens een wrap van cederhout op het vuur. Maak je perfecte hamburgers zelf met de grote of kleine hamburgerpers en geef alles een bijzondere twist met pittige kruiden, heerlijke dressings en marinades.
Kijk, zó wordt buiten eten een verrukkelijke ervaring!
lr simple cedar salmom 3 productlr grilled veggieslr burger bonanza (1)

 

 

 

www.oilvinegar.com

Persbericht:

Foto’s: