GOOISE JUNGLE

In de zomermaanden wordt het Huizer Museum omgetoverd
tot Gooise Gooise JungleJungle. Centraal daarbij staan de schitterende tekeningen en aquarellen van Wildlife-kunstenaar Renso Tamse. En er is meer. De bezoekers kunnen vanuit de camouflagetent als het ware in de huid kruipen van de kunstenaar, door zijn ogen de dieren in het wild spotten en daarna proberen ze zelf na te tekenen in het ‘Museum Wildlife Atelier’. Natuurlijk biedt de Gooise Jungle ook creatieve workshops en pop-up ateliers, excursies in de natuur en verschillende lezingen. Een zomerprogramma vanuit het huizermuseum om je niet bij te vervelen dus.

De tentoonstelling GOOISE JUNGLE loopt van zaterdag 4 juli tot de Huizerdag op zaterdag 12 september 2015.

Moestuin Culinair

Nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou worden over het fenomeen ‘moestuin’.
Wat begon als een grap op een schoteltje staat nu weelderig te bloeien en zet alle andere tuinplanten in de schaduw. Trots als een pauw was ik op mijn eerste oogst, die nog lekker was ook. Nu kunnen we de groei en bloei bijna niet bijhouden maar ja, we willen ook niet elke dag groene sla eten.
Vandaar hier enkele culinaire tips van Oil & Vinegar, om elke moestuinoogst om te toveren tot een culinair sterrengerecht. Heerlijk. Zo kom ik de zomer wel door!

moestuinLees meer en download hieronder het persbericht en foto’s van de gerechten.
Alle recept- en productinformatie vind je op oilvinegarLees verder