Topkwaliteit, dagvers, direct van de bron

lr Directlyfrom.nl

Liefhebbers van écht lekker eten hebben er een geweldige favo shop bij. De webshop Directlyfrom.nl levert de favoriete producten van topchefs nu ook aan de consument. Dankzij een unieke samenwerking van Schmidt Zeevis, Nice to Meat, Rungis, Treuren en Vanilla Venture hoef je nooit meer producten met een loep te zoeken of de halve stad door te rijden. Hier weet je dat je het allerbeste en meest verse product krijgt, direct van de bron.

Directlyfrom.nl werkt als de Boquería Barcelona of de Rotterdamse Markthal maar dan op het web. Met 1 muisklik kun je de meest verse vis, vlees, gevogelte, groenten en delicatessen bestellen. Je kiest de diverse producten, bestelt alles op 1 adres, en de bestelling wordt dagvers bereid en binnen 24 uur (na productie) gekoeld thuisbezorgd.
Deze online foodmarkt zorgt voor een upgrading van ons eten, zowel de dagelijkse maaltijd als feestelijke diners. Want hier proef je, net als in de beste restaurants hoe vlees, vis, kip en groenten kunnen smaken! Het sleutelwoord: kwaliteit! Dit wordt een hele fijne Kerst!

logo directlyfrom

Download hier de persfoto’s 

Oil & Vinegar: Novello 2015 is top!

Novello half December in Nederlandse winkels

Na de tegenvallende oogst in 2014, te wijten aan een agressief fruitvliegje, en de dreiging deze zomer van een uitheemse bacterie in de regio Puglia, zal Oil & Vinegar binnenkort een mooie en zeer kwalitatieve Novello kunnen presenteren. De ­controleurs van Oil & Vinegar bezochten zoals elk jaar hun producenten in Italië en stelden met eigen zintuigen en analyses vast dat de kwaliteit Extra Vergine bijzonder goed is. De grote olijvenpluk, normaliter in november, is dit jaar uit voorzorg iets eerder van start gegaan dan gebruikelijk. Voor de Novello, de eerste olie van het seizoen, worden minderrijpe olijven geplukt. Dit doet niets af aan de smaak en de kwaliteit van de olie maar wel aan de hoeveelheid olie die de olijven voort­brengen. Als gevolg van de vervroegde pluk zal de olijfolieoogst dit jaar in volume iets minder zijn.
[kijk hier voor een oogstimpressie YouTube].
Olijfoogst 2015Gecontroleerd en getraceerd – van boomgaard tot botteling
Voor de Novello worden de olijven direct na de pluk geperst en gebotteld om de verse, rijke aroma’s te vangen. De olie is ongefilterd waardoor deze  licht troebel is, hij bevat niet meer dan 0,4% (wettelijk voor Extra Vergine max 0,8 %) aan vrije zuren en is rijk aan antioxidanten en vitamine E. Lees verder