Oil & Vinegar op Franse toer

aHerbes de Provence, bouillabaisse, coq au vin, amuses, hors d’oeuvres, fromages….. culinaire heerlijk­heden uit Frankrijk. Oil & Vinegar introduceert – naast authentieke smaakmakers voor deze klassiekers – enkele nieuwe Franse ‘délices’ waar je als foodie niet omheen kunt. 

Zoals de DÉLICE DE CHÈVRE AUX TOMATES SÉCHÉES met geitenkaas en zongedroogde tomaten. Een romige spread, rechtstreeks uit de Provence, heerlijk in een bladerdeeggerecht of puur te gebruiken bij kaas, op een galette, çroquette’ of sandwich.
De pittige ROUILLE AU PIMENT D’ESPELETTE  geeft een rijke, romige smaak aan huisgemaakte Bretonse vissoep of Bouillabaisse. Eén eetlepel is al voldoende. Ook zalig op een sandwich, bij visgerechten of gegrild vlees. 5

Voor kaasliefhebbers die graag met de Franse slag koken is er een schattig emaille pannetje, ideaal voor sauzen of 1-persoonsporties. Wist je dat camembert het lekkerst is als hij warm en smeltend uit de oven komt? In de CLOCHE presenteer je camembert als kaasfondue.

Doucement …. met zoet en met suiker. Maar soms ook even niet. De Bretonse CRÈME DE SALIDOU biedt karamelliefhebbers een treat 12963619_10153957075286236_4472933520109296517_nvan zoet en zout. Een heerlijke crème voor ijs, desserts of taart, maar ook heerlijk bij kip en lam. Deze tube wil je gewoon altijd in de koelkast hebben.

Voor meer informatie, productgegevens en beeldmateriaal: Oil & Vinegar.