Het Vosje: de beste start voor ’n kind

Al jaren verzorgen we de nieuwsbrieven en persartikelen voor Het Vosje, het leuke kinderdagverblijf met 3 vestigingen in Haarlem. En al jaren worden we nog dagelijks verrast door de aanpak van hun kinderopvang en de zorg die daaraan wordt besteed.
Prachtige locaties, een hecht team van lieve en deskundige leidsters, gezellige groepsruimtes. So far so good. Maar dan de begeleiding…, de wekelijkse dansles, het lekkere eten en de ontzettend leuke en leerzame activiteiten die ze ondernemen. Je zou willen dat je zelf nog een baby of peuter was, want als ouders kun je dit thuis bijna niet evenaren. En dat mogen wij, als outsiders, echt wel zeggen.
bolderkarrenimage1

Rechtstreeks van producent naar consument

Hoewel de grote supers het de kleine speciaalzaken heel erg moeilijk hebben gemaakt, laat de consument zich daar niet meer alles voorkauwen. De roep om kwaliteit, om duurzaam, biologisch wordt steeds luider. Het publiek wil weten wat het koopt; waar een product vandaan komt en welk verhaal het net zich mee brengt.
Nice to Meat, kwaliteitsslager voor de horeca, vertelt dit verhaal al jaren aan z’n klanten, de topchefs van Europa. Inmiddels is er ook een groeiende groep consumenten die mooi vlees direct van de bron wil betrekken. Daar is Directlyfrom.nl op ingesprongen. Deze online foodmarkt heeft de beste leveranciers aan zich verbonden, op gebied van vlees, vis, groente, gevogelte en kruiderij. Vandaag bestellen, betekent vandaag geproduceerd, dus kakelvers. Binnen 24 uur thuisbezorgd en dus ’s avonds een topdiner thuis op tafel.15492521_1834589183475630_6600950842342970809_nlr-directlyfrom-nl-2

 

Waarin een klein museum groot kan zijn

Werken voor grote merken, ondernemingen of organisaties geeft veel voldoening. Maar kleine culturele stichtingen zonder marketingbudgetten adviseren en terzijde staan, is vaak een veel dankbaarder uitdaging. Zoals het Huizer Museum; dat houdt zich staande met een gedreven ploeg vrijwilligers en kleine, erg leuke tentoonstellingen. Hierbij gaat het om HuiZgebreid, de buitenkunst in Huizen, kunstenaars van de AtelierRoute of de bewogen geschiedenis van de Huizer Aardewerkfabriek in de 20e eeuw. Met pakkende thema’s en spraakmakend activiteitenprogramma’s, halen we regelmatig de pers, trekken de aandacht via website en social media en halen zo nieuwe bezoekers naar ons toe.

HUIZGEBREID

theepotterij-huizer-museum-liggend-web