Genieten als God in Frankrijk

a bouillabaisse aWie het sombere miezerweer wil ontwijken en meer behoefte heeft aan een zonnige mediterrane sfeer, kan die in elk geval nu al direct op tafel zetten. Oil & Vinegar is in Frankrijk op zoek gegaan naar culinaire inspiratie en heeft er heerlijke delicatessen vandaan gehaald. Zoals de mooie Pommery azijnen en grove mosterd uit Meaux, de echte rouille à la setoise, Franse kruiden in een handig boeket, kant-en-klare culinaire sauzen en olijfolie met Provençaalse kruiden voor in de stoere beugelflessen. Is er meer waar
we de zintuigen mee kunnen verwennen? Jazeker, met heerlijke recepten en prachtig aardewerk, zowel voor het verwarmen van camembert als voor het serveren van knapperige croquets, rijk gevulde bouillabaisse of pittige Franse uiensoep.

Foto’s producten
Foto’s recepten

Reacties zijn gesloten.