Pop-Up Salad Bars bij Oil & Vinegar

a doperwten mozarella salade prodOp 11, 12 of 13 april komt er in 13 plaatsen een Pop-Up Salad Bar, waar ’s middags geweldige lenterecepten kunnen worden geproefd met de salade in de hoofdrol. En dat is een echte eye-opener. Want wel eens een traditionele Salade Liègoise met krieltjes en mosterd­dressing gegeten of een friszoete salade met granaat­appel en radijs? En een Italiaanse Insalata di Primavera met artisjokken, gebakken groentes en mozzarella? Heerlijk!
Behalve proeven en genieten zijn er ook ‘geheimtips’ om deze recepten thuis te kunnen namaken, onder meer met de nieuwe dressings appel-balsamico of pomegranate splash. In deze unieke Salad Bar zijn er naast salades en dressings ook andere mediterrane producten om te proeven en a frittata della mamma puntrecept-ideeën, zoals Frittata Arrabiata, een hartige taart/omelet waarbij Italiaanse pasta de basis vormt. Een pronkstuk voor op de Paasdis!
De Pop-Up Salad Bar is te vinden bij Oil & Vinegar en nodigt iedereen uit om een heerlijk culinair lentegevoel te beleven, want de proeverij is gratis!

oilvinegar.com 

Download high res foto’s hier: 

Reacties zijn gesloten.