Culinaire December surprises

Het is nog niet zo ver, maar voor je het weet, is Sinterklaas weer in het land en breekt de tijd aan Decvan dichten en rijmen, van foppen, verrassen en verwennen. Bij dit feest van cadeautjes en surprises word je altijd even op het verkeerde been gezet. Ook Oil & Vinegar weet daar goed raad mee. Deze mediterrane hofleverancier van de Sint (en de Kerstman) heeft uitvoerig geshopt in Italië, Spanje en België en brengt een zak vol heerlijkheden mee, uniek qua look, herkomst, samenstelling en smaak.

Zoals een 3 liter Magnum, maar dan gevuld met de mooiste olijfolie. Een balsamico condiment, maar dan in het wit. Luxe parfumflesjes, maar hier voor olijfolie of azijn. Een waanzinnige gouden… o nee, koperen pepermolen. Decembercadeautjes die even zorgen voor verwarring, maar dan een heerlijke verwennerij en een ultieme smaaksensatie bieden. En… dit is nog maar het begin van een heerlijke culinaire Decembermaand. www.oilvinegar.com.

Reacties zijn gesloten.