Origineel Japans Wagyu per post!

15 jaar heeft het geduurd voordat Nice to Meat als eerste vleesleverancier het aDSCN1760originele Japanse Wagyu rundvlees voor Nederland en Europa mocht importeren. Sinds Juni prijkt het bij vele topchefs op de menukaart. Maar de consument wil meer. Dus opende Nice to Meat in Oktober een slagerij in de Rotterdamse Markthal. 4 soorten Japans Wagyu met tientallen varianten; voor elk wat wils. Maar wat als je nu in Enkhuizen of Delfzijl woont?

Op 4 december opent Nice to Meat de webshop Japanese-Wagyu.com. Zo kan elke lekkerbek waar ook in Nederland het meest verse, kwalitatieve en 100% raszuivere Japanse Wagyu rundvlees bestellen dat er is. En dat wordt snel en veilig per post thuisbezorgd.
In de webshop vindt men alle informatie over herkomst, verschil in vlees en bereidingssuggesties, van basisgerechten tot signature dishes van Erik van Loo, patron van Restaurant Parkheuvel

Voor het complete verhaal en de foto’s…

 

aDSCN1764

Om het voor de klant extra makkelijk te maken is er per vleessoort en gerecht ook direct een bijpassende wijn te bestellen van De Bruijn Wijnkopers.

Vandaag is bij Parkheuvel de nieuwe webshop aan de pers gepresenteerd met een Japans Wagyu lunch, bereid door chef Erik van Loo.

aDSCN1774

Foto:

Eric de Bruijn van De Bruijn Wijnkopers, Mikel Pouw van Nice to Meat en sr. Akira Oshima, oud-chef van Hotel Okura bewonderen de mooie kwaliteit Japans Wagyu die nu ook voor de consument beschikbaar is.

 

Persbericht Japans Wagyu

Foto’s Japans Wagyu (Arnold van West/Nice to Meat) 

Japans Wagyu

 

Foto’s Wagyu gerechten (Arnold van West) 

JW gerechten

Foto’s lancering webshop (Arnold van West)  

Lancering japanese-wagyu.com1Lancering japanese-wagyu.com2

 

Reacties zijn gesloten.