Pipoos: Nederland wordt creatiever

De specialist in decoration, restyling en hobbytrends met een persoonlijke touch – Pipoos – krijgt een make over in Eindhoven

Nederlanders zijn een creatief volk en ook de Brabanders kunnen er wat van. We houden ervan om ons om te omringen met zaken waar we een persoonlijke noot aan kunnen geven. Dit is niet leeftijdgebonden: zowel junioren als senioren houden ervan om met de eigen fantasie aan de slag te gaan, maar gezinnen met opgroeiende kinderen zijn wel het meest actief en creatief. Dat zien we in Brabant ook terug in het onderwijs, dat qua creativiteit boven andere regio’s uitsteekt.
Populaire trends bij creatieve hobby’s zijn momenteel vooral tekenen en schilderen, het zelf maken van (mode) accessoires en de restyling van het interieur.
Catalogue
Tot die conclusie komt pipoos, speciaalzaak voor hobby en creativiteit. Deze week heropent de volledig vernieuwde vestiging in de Piazza in Eindhoven, het winkelcentrum dat eveneens bezig is met een complete renovatie. Pipoos in Eindhoven biedt naast allerlei hobbymaterialen met name inspiratie en attributen voor een makeover in huis.

Heel Holland bakt, en knoopt, en maakt….
Nederland is in de ban van creatief doehetzelven. We houden ervan om uit te pakken met koken en met bakken, de oude ambachten breien en haken beleven een geweldige revival, we zijn aan de slag met foto’s en tekenmaterialen en pakken naald en draad op om zowel onze kleding als ook ons huis van nieuwe en hele persoonlijke acPipoos 2cessoires te voorzien.
Cupcakes bakken is nog steeds een rage en jong en oud is verslingerd aan de paracord om daarmee armbanden, kettingen en broches te maken. “Dat blijken geen eendagsvliegen, we genieten ervan om onze fantasie de vrije loop te laten en al doende ons leven en onze omgeving te verrijken”, meldt Wouter de Keizer, directeur van pipoos in Nederland en België. “Onze winkels bieden voor iedereen een creatieve hobby. Zelfs mensen die denken dat ze niet creatief zijn, weten we te verrassen. Stap voor stap word je met onze artikelen geholpen om tot een bijzonder resultaat te komen”.

Home Decoration maand
In de wintermaand Februari zijn we veel binnenshuis te vinden. Tijd om eens kritisch om ons heen te kijken. Zullen we de stoelen eens een ander kleurtje geven? Wat kunnen we doen met de kinderkamers nu de kinderen wat groter worden? De zithoek oogt wat saai, wat kunnen we daaraan doen? Kunnen we de witte lamp een nieuwe look geven? Natuurlijk kun je nieuwe attributen voor in huis kant-en-klaar kopen, maar hoeveel uitdaging en voldoening geeft het niet wanneer je iets zelf maakt of ‘upcyclet’!
OtherKomende maand staat pipoos in het teken van Home Decoration en de inspiratie daarvoor is eindeloos. Van het haken van een vloerkleed tot het beschilderen van wandkastjes en bestaande stoeltjes, van het borduren en appliqueren van kussens tot het maken van een nieuw kunstwerk voor aan de wand. Eigen creativiteit geeft een geweldig resultaat waar je enorm trots op kunt zijn.

Over pipoos
Met meer dan 30 winkels is pipoos de specialist in Nederland en België voor hobby artikelen. Bij pipoos kan men ook online winkelen. Het bedrijf bestaat sinds 1992 en maakt sinds enkele jaren deel uit van de Zweedse hobbygigant Panduro. Pipoos biedt een uitgebreid assortiment in elke creatieve hobby en houdt de trends en ontwikkelingen op hobbygebied nauwlettend in het oog. Is er een nieuwe rage op komst, dan weet pipoos daar al alles van. De vernieuwde winkel in Eindhoven is te vinden in het kloppend hart van winkelstad Eindhoven, waar alles voor moderne en creatieve lifestyle te ontdekken is. www.pipoos.nl

Reacties zijn gesloten.