Het ‘sterrengerecht’ van morgen staat nu nog op het land of zwemt nog in zee!

website

Ondanks onze frisse nawinter kunnen we dit voorjaar al de lekkerste producten van eigen bodem op ons bord verwachten. Directlyfrom.nl bezorgt daarvan het allerbeste thuis aan de deur. Zoals heerlijk mals Wiedenlam uit Overijssel, persoon­­lijk geselec­teerd door meesterslager Piet van den Berg. Er zijn al asperges, de delicate en malse Queens en Queenies komen van de oevers van de Maas en zijn zo zacht dat ze niet geschild hoeven te worden en smaken zelfs rauw verrukkelijk. Superior Queens 02
Wat dacht je van de smakelijke Hollandse tuinboon en doperwt in de peul, die elk gerecht van een gezond ­garnituur voorzien. Kippen en Parelhoenders, die een goed leven hadden, verrassen in mooie smaak­combi­naties zoals met pruimen en cognac. En garnaaltjes van de Hollandse kust en mosselen uit Zeeland mogen ook op het voorjaarsmenu en zijn nu van topkwaliteit.

Ultraverse waar van de allerhoogste kwaliteit is het credo van Directlyfrom.nl, de online foodmarkt die eind 2015 een vliegende start maakte. Anders dan de reeds bekende maaltijdboxen, maak je bij deze webwinkel zelf de keuze voor ingrediënten en gerechten, in de wetenschap dat alle Neder­landse topchefs je zijn lam2voorgegaan. Want ook zij doen hun dagelijkse inkopen bij de leveranciers die zich in dit unieke voedingplatform voor de consument – met een ongeëve­naard assortiment – hebben verenigd: Nice to Meat, Schmidt Zeevis, Treuren, Vanilla Venture en Rungis. Hun rijke assortiment is nu ook voor de thuiskok te verkrijgen, makkelijk, dagvers en supersnel, via Directlyfrom.nl.

Sinds deze week is op deze foodmarkt ook ambachtelijk brood te koop van IMG_3488Vlaamsch Broodhuys en eigen fabrikaat chocolade van chocolatier Van Soest. En het moosite: alles wordt dagvers aan huis bezorgd, nu in heel Nederland.

Toptips ‘Directlyfrom’ the Chef
Of het om vlees of vis gaat, wild of gevogelte, groenten of fruit en specerijen of andere smaakmakers, alles kan op 1 adres – www.Directlyfrom.nl – worden besteld.
Speciaal voor de foodies thuis, zijn er door enkele chefs heerlijke recepten bedacht. Hieruit blijkt maar weer eens dat raffinement schuilt in kwaliteit en eenvoud. Want ook thuis kunnen we op sterrenniveau koken met ingrediënten van topkwaliteit. Voeg daarbij de ‘Geheimtip’ van de chefs – “geef bereiding de tijd; onthaasten begint in de keuken” – en elk mooi diner slaagt.

Voor meer fotomateriaal, stuur svp een berichtje naar Monica van Alewijn en download hier de recepten en foto’s van Directlyfrom voor Pasen: 

 


Reacties zijn gesloten.