Rechtstreeks van producent naar consument

Hoewel de grote supers het de kleine speciaalzaken heel erg moeilijk hebben gemaakt, laat de consument zich daar niet meer alles voorkauwen. De roep om kwaliteit, om duurzaam, biologisch wordt steeds luider. Het publiek wil weten wat het koopt; waar een product vandaan komt en welk verhaal het net zich mee brengt.
Nice to Meat, kwaliteitsslager voor de horeca, vertelt dit verhaal al jaren aan z’n klanten, de topchefs van Europa. Inmiddels is er ook een groeiende groep consumenten die mooi vlees direct van de bron wil betrekken. Daar is Directlyfrom.nl op ingesprongen. Deze online foodmarkt heeft de beste leveranciers aan zich verbonden, op gebied van vlees, vis, groente, gevogelte en kruiderij. Vandaag bestellen, betekent vandaag geproduceerd, dus kakelvers. Binnen 24 uur thuisbezorgd en dus ’s avonds een topdiner thuis op tafel.15492521_1834589183475630_6600950842342970809_nlr-directlyfrom-nl-2

 

Reacties zijn gesloten.