Chef’s Table heeft Nederlandse opvolger

De Nice to Meat’s Chef Tour is de nieuwe Nederlandse evenknie van de serie Chef’s Table. In de Netflix serie schitteren chefs uit de verste uithoeken van de wereld. Maar volgens horecaslagerij Nice to Meat is het echt niet nodig zo ver te reizen om culinaire hoogte­punten te beleven. Nederland heeft immers, met name op vleesgebied, alles te bieden. De nieuwe culinaire videotournee brengt wekelijks een restaurant in beeld dat bijzondere vlees­gerechten op de kaart heeft staan. De kijker volgt de keuze van de chef, pikt culinaire ‘Geheimtips’ op en kijkt mee met de bereiding van (in veel gevallen) een sterrengerecht. Meekijken met een topkok is smullen voor iedereen die van koken en lekker eten houdt. Helemaal als deze prof los gaat op de allermooiste vleesproducten en daarmee, alsof het geen moeite kost, een signature dish van jewelste creëert.
Meat is Art in deze Nice to Meat’s Chef Tour, die wekelijks te volgen is op facebookinstagram, twitter en youtube.  

Culinaire reis langs Sterrenkoks en Burgerspecialisten
In de eerste afleveringen zijn Marcel de Leeuw en Paul Stoop van Doubletree by Hilton in Amsterdam aan het werk met onder meer Porterhouse en Creekstone Shell steak. De camera van Nice to Meat bezoekt daarna Arjan Bisschop en z’n team in Heeren van Harinxma* op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Zij werken met Wagyu, The Duke of Berkshire en de Ocean Beef brisket. De Chef Tour vervolgt zijn route naar Nuenen, waar Soenil Badahour in restaurant De Lindehof** zijn vleesgeheimen prijsgeeft. Ook andere 2-sterren­chefs worden op de vingers gekeken, zoals Dick Middelweerd (Treeswijkhoeve**) en Sidney Schutte (Librije’s Zusje**). Later in het jaar presenteren chefs uit het oosten en zuiden van het land hun vleesspecialiteiten en voorts komen er bekende burger- en barbecuespecialisten in beeld op de culinaire oriëntatiereis door Nederland.

Noot voor de redactie: voor meer informatie over de serie Nice to Meat’s Chef Tour en de aanstaande opnamen: Monica van Alewijn; monica@ga-com.nl of 0655142517. Fotomateriaal in hoge resolutie is beschikbaar. Enkele beelden kunnen hier worden gedownload.Reacties zijn gesloten.