Medicijnwekker? Je eigen Medisch Dossier? Neem een App!

Wil jij gewoon altijd zelf kunnen beschikken over je essentiële medische gegevens? Sla ze dan op in je smartphone in een speciaal daarvoor ontwikkelde App. MemoMedic is in basis een zelfdenkende medicijnwekker, die signaleert en innames registreert. De App houdt hij je geneesmiddelvoorraad bij, stelt automatisch nieuwe receptbestellingen op en verzendt deze ook. Een 24/7 Personal Assistant dus voor frequente medicijngebruikers.

home-touchOnderscheidend is de App door het Persoonlijk Medisch Dossier waarin jouw actuele medicatie status wordt opgeslagen, maar waar ook ruimte is voor belangrijke gegevens  zoals contra-indicaties, intoleranties en labwaarden. Stel je hebt met spoed hulp of advies nodig van een arts of apotheek als je op reis bent, dan wil je natuurlijk niet afhankelijk zijn van een eindeloze medische speurtocht.

apoth-phone2MemoMedic is ontwikkeld vanuit de apotheekpraktijk voor smartphone-gebruikers. Dit medicijncontrole-programma helpt om consequenter een therapie te volgen en zo het behandelresultaat te verbeteren. Daarnaast geeft de App de helft van alle Nederlanders (met een smartphone) de kans om hun eigen medische gegevens altijd veilig bij de hand te hebben. Want die privé informatie deel je alleen met de professionals die je zelf wilt.

logo

Meer info op www.memomedic.nl.

Foto’s voor de pers: 

 

Reacties zijn gesloten.