Olijfolie van échte olijven

amfoor lrHet is het gesprek van de dag. Wat is het product eigenlijk dat ik koop? Klopt de inhoud wel met de belofte? En is het product wel 100% zuiver? Zelfs bij olijfolie worden tegenwoordig vraagtekens gezet. Want het lijkt erop dat er meer olijfolie wordt verkocht dan überhaupt geproduceerd zou kunnen worden.
Oil & Vinegar biedt met exclusieve olijfolieproeverijen een kijkje in de keuken!

Olijfolie die rechtstreeks afkomstig is van de producent, dat is voor Oil & Vinegar de enige manier om zeker te weten dat je ook werkelijk olie van olijven krijgt. De olie- en azijn-specialist haalt z’n olie dan ook alleen bij gerenommeerde en zorgvuldig geselecteerde producenten. 

Op 6, 7 of 8 maart leer je tijdens speciale olijfolieproeverijen alles over herkomst en productieproces, je herkent de verschillende soorten, leert hoe je het beste kunt proeven, en je ontdekt de verschillende smaken. Dit is hét moment om je licht op te steken; te ontdekken welke olie je het lekkerst vindt en hoe je die in gerechten kunt toepassen. Geen vraag blijft onbeantwoord.
De proeverijen bij Oil & Vinegar vinden o.m. plaats in Amsterdam, Hilversum, Den Haag, Middelburg en Enschede. Deelname is gratis maar svp aanmelden van tevoren.

Meer informatie: www.oilvinegar.com.

 

Reacties zijn gesloten.