Regen? Haal de BBQ naar binnen !

Barbecueën is een favoriete activiteit in ons land, maar niet in de regen. Gelukkig komt Oil & Vinegar met culinaire innovaties, die ons zowel buiten als ook binnen op het gas of in de oven heel veel plezier gaan bezorgen.
forel op zoutplaat lrZoals de zoutplaat uit de Himalaya en pepertjes rechtstreeks afkomstig uit China.
Een bijzondere marinade/dressing op dokters’ recept komt uit de VS. En nieuwe kruidenmelanges voor bv kruidenboter uit de Franse Provence.

Eerst zien, dan geloven wat er zoal kan met de zoutplaat, zowel uit de vriezer als op open vuur? De komende weken organiseert Oil & Vinegar in de diverse vestigingen speciale proeverijen. Gratis toegankelijk. Kijk op www.oilvinegar.com voor tijden en meer info.

Foto’s in hoge resolutie hier te downloaden:

 

Reacties zijn gesloten.