Peel me a tomato…

tomato_left

Tomaten niet pellen maar schillen met een super dunschiller. Gebruiksgemak én design. Bij Oil & Vinegar natuurlijk.

Verder zijn het Zuid-Italiaanse toestanden bij Oil & Vinegar deze maand. Je waant je regelrecht in de keuken van een Siciliaanse mamma, die trots is op de producten en gerechten van haar prachtige eiland. Zij weet hoe je iets echt lekker maakt en geeft in augustus aan ons haar keukengeheimen prijs.

Een feest der herkenning, voor iedereen die al eens in Sicilië is geweest. Een traktatie voor ieder ander, die dol is op de authentieke Italiaanse keuken of deze juist wil leren kennen. Het is er allemaal, van olijfolie tot amarettokoekjes, van heerlijke bruschettakruiden tot alles om de lekkerste pasta en ravioli te maken. Inclusief tips en trics om die authentieke Siciliaanse smaak ook hier op tafel te krijgen (zie hieronder op onze nieuwspagina).

Eind augustus zijn er speciale proeverijen, voor wie de kunst graag wil afkijken en van alles over Sicilaans koken te weten wil komen. Kijk op www.oilvinegar.nl voor de locaties en data. Voor foto’s: monica@ga-com.nl

Reacties zijn gesloten.